Túró rudis kosárka
Egy semmitevős vasárnap délután megkívántunk valami édeset:)
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tej kivételével minden összetevőt összegyúrunk, óvatosan adagoljuk hozzá a tejet, hogy nyújtható maradjon. Nyújtás után, alaposan belenyomkodjuk a kosárka formába és 200 fokos sütőben 15-20 perc alatt kisütjük.
A krém egy mascarpone sajt és egy danett vaniliás pudingból van. Jól összekeverjük robotgéppel.
Miután kihűlt a kosárka, megtöltjük a krémmel és egy kis darab túró rudival, meggyel vagy bármi más gyümölccsel díszítjük.
Hozzávalók:
- 250 g Doves Farm Süteményliszt
- 100 g sütőmargarin
- fél tasak sütőpor
- 100 g cukor
- 1 tojás
- 1 dl tej
- 2db túró rudi
Elkészítés:
A tej kivételével minden összetevőt összegyúrunk, óvatosan adagoljuk hozzá a tejet, hogy nyújtható maradjon. Nyújtás után, alaposan belenyomkodjuk a kosárka formába és 200 fokos sütőben 15-20 perc alatt kisütjük.
A krém egy mascarpone sajt és egy danett vaniliás pudingból van. Jól összekeverjük robotgéppel.
Miután kihűlt a kosárka, megtöltjük a krémmel és egy kis darab túró rudival, meggyel vagy bármi más gyümölccsel díszítjük.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése