Tőletek kaptuk: A tökéletes palacsinta
Kohári Éva küldte nekünk a tökéletes palacsinta receptjét:
Palacsinta
Sütés előtt olajozzuk meg némileg a serpenyőt, elég első alkalommal.
Palacsinta
- 5 ek Doves Önkelesztő süteményliszt
- 1 tojás
- pici sütőpor
- buborékos víz, se ne legyen híg, se ne legyen túl sűrű
- pici olaj a tésztába
Sütés előtt olajozzuk meg némileg a serpenyőt, elég első alkalommal.
"Sütöttem már milliószor palacsintát, rengetegféle lisztből, jót, finomat, kevésbé jót, de ez tökéletes.Az első után azt hittem, száraz, töredezős lesz, mint a rizslisztes. Már a tekerésnél rájöttem, az állaga kiváló, nem száraz. A kóstolás után jött az igazi meglepetés: az eddigi legfinomabb. A család nem lé tagjai szokva vannak a gm palacsinta ízéhez, szó nélkül megeszik. Ma megkérdezték, hogy tuti gm palit esznek? Ez mindent elárul :-)"
Köszönjük!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése