2016. október 2., vasárnap

Tőletek kaptuk: A tökéletes palacsinta

Kohári Éva küldte nekünk a tökéletes palacsinta receptjét:

Palacsinta
  •  5 ek Doves Önkelesztő süteményliszt
  • 1 tojás
  • pici sütőpor
  • buborékos víz, se ne legyen híg, se ne legyen túl sűrű
  • pici olaj a tésztába

Sütés előtt olajozzuk meg némileg a serpenyőt, elég első alkalommal.
"Sütöttem már milliószor palacsintát, rengetegféle lisztből, jót, finomat, kevésbé jót, de ez tökéletes.Az első után azt hittem, száraz, töredezős lesz, mint a rizslisztes. Már a tekerésnél rájöttem, az állaga kiváló, nem száraz. A kóstolás után jött az igazi meglepetés: az eddigi legfinomabb. A család nem lé tagjai szokva vannak a gm palacsinta ízéhez, szó nélkül megeszik. Ma megkérdezték, hogy tuti gm palit esznek? Ez mindent elárul :-)"

Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése