Tőletek kaptuk: Mascarponés, tejszínes, gesztenyés tekercs

Az alábbi receptet Kohári Évától kaptuk:

Piskóta hozzávalói:

  • 5 tojás
  • 5 ek cukor
  • 3 ek Doves Farm önkelesztő liszt
  • 2 ek holland kakaó.

 A tojásokat nem választjuk szét,habosra felverjük a cukorral, óvatosan, de géppel keverjük hozzá a lisztet és a kakaót.
Sütőpapíros tepsibe tesszük és 180 fokon sütjük 25 percet.

Krém hozzávalói:


  • 200 ml felvert tejszín, 1 csomag habfixáló
  • 250 g felvert mascarpone
  • 1 csomag gesztenye massza

A felvert mascarponéhoz keverjük a gesztenyét, majd ehhez óvatosan a tejszínt. Plusz cukor nincs benne, aki édesebben szereti, tehet hozzá 2-3 ek porcukrot.

Megjegyzések