Tőletek kaptuk: Mascarponés, tejszínes, gesztenyés tekercs
Az alábbi receptet Kohári Évától kaptuk:
Piskóta hozzávalói:
A tojásokat nem választjuk szét,habosra felverjük a cukorral, óvatosan, de géppel keverjük hozzá a lisztet és a kakaót.
Sütőpapíros tepsibe tesszük és 180 fokon sütjük 25 percet.
Krém hozzávalói:
A felvert mascarponéhoz keverjük a gesztenyét, majd ehhez óvatosan a tejszínt. Plusz cukor nincs benne, aki édesebben szereti, tehet hozzá 2-3 ek porcukrot.
Piskóta hozzávalói:
- 5 tojás
- 5 ek cukor
- 3 ek Doves Farm önkelesztő liszt
- 2 ek holland kakaó.
A tojásokat nem választjuk szét,habosra felverjük a cukorral, óvatosan, de géppel keverjük hozzá a lisztet és a kakaót.
Sütőpapíros tepsibe tesszük és 180 fokon sütjük 25 percet.
Krém hozzávalói:
- 200 ml felvert tejszín, 1 csomag habfixáló
- 250 g felvert mascarpone
- 1 csomag gesztenye massza
A felvert mascarponéhoz keverjük a gesztenyét, majd ehhez óvatosan a tejszínt. Plusz cukor nincs benne, aki édesebben szereti, tehet hozzá 2-3 ek porcukrot.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése