Francia hagymaleves házi készítésű zsemlében
Mivel csak ránézésre mérés nélkül adagoltam a hozzávalókat,így pontos értékeket sajnos nem tudok adni.
Hozzávalók: (csak hozzávetőleges értékek!)
A hozzávalókat összegyúrtam,majd kelesztés után ment az előmelegített sütőbe. Gáz sütőben a legmagasabb fokozaton sült, aljában egy lábasnyi vízzel.
A francia hagymaleves receptje:
http://aprosef.hu/francia_hagymaleves
Hozzávalók: (csak hozzávetőleges értékek!)
- 250 g Doves Farm fehér kenyérliszt
- 2 teáskanál gm keményítő (Haas-t használtam)
- 2 evőkanál almarost
- egy egész zacskó por élesztő
- 2-3 evőkanál cukor
- 1 evőkanál ecet
- 1 teáskanál xantángumi
- kézmeleg víz (kb. 1-2 dl lehetett)
A hozzávalókat összegyúrtam,majd kelesztés után ment az előmelegített sütőbe. Gáz sütőben a legmagasabb fokozaton sült, aljában egy lábasnyi vízzel.
A francia hagymaleves receptje:
http://aprosef.hu/francia_hagymaleves
Megjegyzések
Megjegyzés küldése