Csokis keksz glutén és tejmentesen

Nagyon finom, ropogós és sokáig eláll (ha marad) ez a keksz.



Hozzávalók

 1 adag 
  1. 350 g doves farm önkelesztő liszt
  2. 150 g liga margarin
  3. 1 db M-es méretű tojás
  4. 200 g cukor
  5. 1 csipet só
  6. 200 g glutén és tejmentes étcsokoládé

    Elkészítés


    A lisztet, a sót és a cukrot keverjük össze, majd morzsoljuk el a margarinnal. Adjuk hozzá a cukrot és gyúrjuk össze. Gyúrjuk bele az aprított csokoládét. A tésztát tegyük kb 45 percre hűtőbe

    Két nagyméretű tepsit béleljünk ki sütőpapírral, a hideg tésztából gyúrjunk diónyi golyókat.

    180 fokra előmelegített sütőben kb 20 percet süssük.




Megjegyzések