Banános palacsinta sushi

Hozzávalók 2 adaghoz
  • 3 evőkanál Doves farm kenyérliszt
  • szükség szerint pici sütőpor
  • 3 evőkanál olvasztott vaj
  • 1 db egész tojás
  • 200 ml tej
  • 4 db banán
  • ízlés szerint Nutella
  • ízlés szerint Juharszirup
Elkészítés 15 perc

1.Kézi habverővel összekeverjük a lisztet, sütőport, tojást, vajat és a tejet.
2.A palacsinta sütőt felmelegítjük, a banánok behajló végét levágjuk.
3.A sütőre téglalap alakú tésztát kenünk, megsütjük az egyik felét.
4.A tészta megfordítása utána a megsült felét rögtön megkenjük nutellával és az egyik végére tesszük a banándarabot.
5.Közben megsül az alsó fele és már tekerhetjük is a palacsintát.
6.A kész "sushit" meglocsoljuk juharsziruppal. Jó étvágyat hozzá! :)

A receptet köszönjük Kohári Évinek.

Csatlakozz a Gluténmentes Íz-lik oldalához te is:



Megjegyzések