Fogadjátok szeretettel Kohári Éva receptjét, amely elkészítését pontról pontra megmutatja nektek az alábbi videóban:
Hozzávalók
- 250 g doves farm önkelesztő liszt
- 200 g cukor
- 40 g holland kakaó
- 1 db tojás
- 300 ml növényi tej
- 2 db körte
- 200 g étcsokoládé
- 1 marék mandula (vagy vegyes magok)
Elkészítés
- A körtét vágjuk fel apró kockákra, a magokat és az étcsokoládét daraboljuk durvára
- Egy keverőtálban keverjük össze az összes hozzávalót egy habverő segítségével.
- Egy 24 cm-es tortaformát béleljünk ki sütőpapírral (lehet egy közepes méretű tepsit is), öntsük bele a masszát.
- 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt süssük készre.
- Jó étvágyat hozzá!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése